Info TTV Scaldina

Onze tafeltennisvereniging is op 28 januari 1974 opgericht en ruim een jaar later op 13 juni 1975 Koninklijk goedgekeurd. We zijn aangesloten bij de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond).

Momenteel telt onze vereniging circa 40 senioren leden en 20 jeugdleden. We spelen op dinsdagavond en donderdagavond in de gymnastiekzaal aan de Hatfieldpark 1 - 2 te Zierikzee Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen, een balletje te slaan en op deze manier vrijblijvend (maximaal 3 x kosteloos) kennis te maken met onze vereniging. Elk voor- en najaar bestaat de mogelijkheid om in competitieverband uit te komen. We komen de laatste jaren in competitieverband uit met 8 senioren-teams en 4 jeugdteams. De jeugd speelt de competitiewedstrijden op zaterdag.

De jeugd traint op donderdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Hoofdtrainer bij de jeugd is Cor Smalheer. Jaarlijks wordt door de evenementencommissie een dagje uit voor de jeugd georganiseerd. Vanaf 20.00 uur komen de senioren in aktie, zowel op dinsdag als op donderdag. Sinds 2006 hebben we een tafeltennisrobot tot onze beschikking om bepaalde slagen te kunnen oefenen.

De contributie voor jeugdleden bedraagt € 18,75 per kwartaal en voor de senioren is dat respectievelijk € 32,50 per kwartaal. Indien gewenst kan in competitieverband tegen andere verenigingen worden uitgekomen. Bijdrage is op te vragen bij Jan Remmers.

Jaarlijks wordt in januari om het Scaldina clubkampioenschap gestreden, zowel bij de senioren als bij de junioren. Traditioneel sluiten we deze dag samen met partners af met een diner bij één van onze leden, tevens sponsor “De Zeeuwsche Herberghe”, Voorts worden met grote regelmaat toernooien georganiseerd, waaraan kan worden deelgenomen. Tijdens toernooien en wedstrijden wordt (verplicht) gespeeld in een door de vereniging beschikbaar gesteld tenue. De clubkleuren zijn rood en zwart. Tijdens de trainingsavonden is de keuze van sportkleding uiteraard vrij.