Evenementen

Beste leden van Scaldina,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft de evenementencommissie door omstandigheden een tijdje op non-actief gestaan. Het is jammer dat het zo is gelopen, maar ik denk toch dat het goed is voor de vereniging als er een evenementencommissie is die zo af en toe eens iets leuks organiseert voor de leden van Scaldina. Daarom denk ik dat we in 2011 moeten proberen om de evenementencommissie weer een beetje nieuw leven in te blazen. Ik wil dit bij deze wel proberen, wat niet betekent dat ik ook per se graag de ‘voorzitter’ wil worden van de evenementencommissie.

Hier volgen enkele mogelijkheden voor dingen die we kunnen ondernemen in 2011:

- Het bezoeken van het WK tafeltennis in Ahoy in Rotterdam voor zowel jeugd- als seniorenleden
- De mogelijkheid bekijken om weer een Scaldinatoernooi te organiseren
- Een dag organiseren t.b.v. (jeugd)ledenwerving door bijvoorbeeld een clinic
- Trainingsstage voor de jeugd in samenwerking met andere vereniging
- Vriendschappelijke wedstrijden tegen andere vereniging
- Zaalvoetbaltoernooitje
- Familietoernooi
- Kijken óf, en vooral wáár, we weer een BBQ kunnen organiseren
- Uitstapje specifiek voor de jeugd
- Deelname aan meerdaags (feest)toernooi in Nederland (EDR) of België
- Deelname aan Unicum voetbaltoernooi voor tafeltennisclubs

Natuurlijk zijn niet al deze ideeën uitvoerbaar, het zijn slechts suggesties. Ook ben ik me er van bewust dat sommige dingen geen gebruik kunnen maken van het budget van de evenementencommissie, maar deze evenementen gewoon uit eigen zak zullen moeten worden betaald. Wel is het dan handig dit te organiseren via de evenementencommissie o.i.d.

Wat nodig is om evenementen te organiseren zijn vooral nieuwe, enthousiaste mensen die het wel leuk lijken om een paar activiteiten per jaar te organiseren. De evenementencommissie zal je niet veel tijd gaan kosten. Er wordt maar een aantal keer per jaar vergaderd en dat is nog gezellig ook (het moet alleen niet té gezellig worden ). Als je interesse hebt, laat het dan even weten.

Groetjes, Koen